Accessoires

Alle accessoires voor scharen. Direct uit eigen voorraad geleverd. Snelle levering.

Subcategorieën

  • Meetlinten

    Een meetlint kopen? Wij hebben alle soorten meetlinten: zoals een zelfplakkend meetlint, een bedrukt meetlint van aluminium papier, een meetlint voor kleding, een zelfklevend meetlint en een meetlint op rol. Al onze meetlinten zijn voorzien van een metrische aanduiding welke onderverdeeld is in centimeters en millimeters. Onze meetlinten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zoals een geel of wit meetlint maar ook hebben wij een zilverkleurig plakbaar meetlint. Wij hebben ook een stalen meetlint, deze vindt u echter niet op scharenpunt.nl, maar op rolmaatpunt.nl.

  • Scharen slijpen

    Scharen slijpen, wij raden aan om uw scharen regelmatig te slijpen, onder deze categorie vindt u een aantal zeer praktische scharenslijpers. Onze scharen slijpers zijn geselecteerd op gemak in gebruik en slijpresultaat. Enkel geschikt voor scharen met een glad lemmet.

  • Tornmesjes

    Een tornmesje is een tool welke u kunt gebruiken bij het naaien of het retoucheren. Een tornmesje wordt gebruikt om stiksels los te halen. Een perfecte tool om mee te bestellen samen met uw schaar. Onze tornmesjes zijn van Duits fabricaat en zijn geschikt voor veelvuldig beroepsmatig gebruik. Ook het tornmes van Prym hebben wij op voorraad, deze herkend u aan de donkerblauw/paarse kleur. Voor extra veiligheid raden wij het inklapbare Duitse tornmesje aan.


2 producten, producten per pagina:

sorteer op:

2 producten, direct uit eigen voorraad geleverd
Advies? Bel : 0528 266 826